Chocolate &

more stuff.
Saltlaktrist finns ju typ inte i USA så att ha med djungelvrål är ju ändå ett måste så jag kan bjuda mina amerikanska vänner och filma deras reaktioner ;)
Sen kan jag ju inte lämna landet utan lite Marabou eller lösgodis med mig heller! Har även köpt kaviar hehe.
Fick min tag/nyckelband på posten idag som alla Explorius studenter kommer att ha på sig på resan till New York för att vi ska hitta varandra lätt vilket är himla smart!
En annan sak som är både rolig och underlättande är att jag via en av utbytesgrupperna på facebook hittat en tjej ifrån Borås som ska flyga samtidigt som mig ifrån Göteborg till Stockholm där vi möter upp alla andra Svenskar som ska åka till New York tillsammans! Kan säga att det gör mig väldigt mycket bekvämare och så har jag någon att prata med på planet också. 
 
 
Imorgon är sista dagen på jobbet vilket ska bli gött så jag kan lägga allt fokus på USA sen, dock börjar jag 07 vilket inte är så himla kul.. men får ju hotellfrukost så det är ju gött!
Sen på kvällen ska jag hem till Marielle där vi är ett gäng som ska grilla, kommer bli himla kul och det blir även min sista dag med henne på ett bra tag. Först drog hon till Australien och nu är det min tur att åka, fast till USA. Det ligger nog i blodet haha.

Kommentarer
Postat av: stina heed

Åhh kommer packa hela väskan full med svensk godis när jag åker x) Jag ska till England nästa år och undrade om du ville göra ett länkbyte? Jag vet att det inte finns så många utbytesstudentbloggar om England så försöker synas så mycket som möjligt :)

Svar: haha förstår dig ;)själv packade jag faktiskt inte så mycket godis hehe, bara två marabou, djungelvrål att bjuda på och lite äckligt lösgodis som mamma köpte haha ;)

självklart kan vi göra ett länkbyte :)
Jessica Skantze

2014-08-07 @ 16:44:53
URL: http://stinaheed.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0