thoughs about the US & mango

Sitter och planerar lite inför mitt utbytesår just nu. Kollade igenom garderoben förut och jag har nog en liiiten aning om vad jag vill ha med mig över atlanten i höst haha! Men det kommer nog ändras då det är ett tag kvar tills jag åker. För mig som är shoppinggalen och kanske äger lite för mycket kläder (enligt mamma, inte mig hehe) så är det otroligt skönt att jag inte behöver packa med mig massa tunga kläder som jackor, boots, flera par jeans och en massa tjocktröjor för det blir ju inte direkt kallt i Kalifornien om man säger så. Så jag kan packa med mer, lättare plagg hehe. Ska även föröka sälja av mig en del kläder på loppisen i sommar då jag har massa grejer jag aldrig använder så det ska bli skönt att få rensa ut lite!
 
 
banan, mango & kiwi som jag åt tidigare idag, sååå gootttt
 
Alltså detta inlägget är väl inte så intressant men gillar att bara skriva, så om detta inlägget blir långt som en bok.. så vet ni varför. Men det är ju så himla mycket tankar som far runt i huvudet på mig och en del saker jag måste göra som jag inte börjat med... t.ex skriva mina stipendieansökningar, fixa bankkort som jag kan använda i staterna, fixa visumunderlag osv osv. Och sen har jag ju självklart läxor på det... ugh.
Efter en del förvirring så har jag även fått klart för mig att min kontaktperson Joy nere i Cali håller på och försöker byta skola åt mig så jag går på samma som min värdsyster. Är både positiv och negativ till detta då deras maskot är en Viking... jag kommer ju bli årets största skämt hahhaa! nejmen va ju så taggad på att bli en Panther :( Okej, till det positiva. Min vsyster kommer gå på den skolan och det tar bara 6 min att gå istället för 10 min med bil. Så det bli nog nice ändå. Dock är den skolans hemsida lite krångligare så vet inte riktigt vad de har för klasser osv än... det som suger är att de inte har någon fashion club som den andra hade :(
Men mer om detta när jag själv vet!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0