finally back on track!

Godmorgon!
Känner massa inspiration för att blogga nu vilket är himla kul då jag inte vart så aktiv det senaste halvåret!
Känner att det är lite pga att dagarna är längre nu och det finns mer att fota, speciellt med tanke på att det fortfarande är ljust när jag kommer hem efter skolan. Helt underbart faktiskt.
Har fixat lite på bloggen i dagarna och bytt bakgrund till en lite "vårigare", som ni kanske märkt, men som ändå passar ihop med färgerna i min header!
Sen har jag gjort länkbyten med en hel del framtida utbytesstudenter längst ner på sidomenyn som ni kan se, fler kommer att komma upp med tiden! Presentationen och bilden på mig är även nya, samt länkbilden till min bloglovin'. Hade faktiskt den på min gamla blogg och kände att den passade ganska bra nu! Tog även bort länken till min bloggs facebooksida då jag inte använt mig av den på ett år haha.
En hel del nya kategorier har även kommit upp i menyn. Speciellt de som har med mitt utbytesår att göra då jag delade upp inläggen lite mer specifikt och även inredning under "kreativt" då jag hade missat att lägga till den. 
Tänkte ta och göra en bucketlist någon dag över saker jag vill göra under mitt utbytesår, men säger inte när jag kommer göra det då ni som känner mig eller har följt min blogg ett tag vet att jag ALDRIG kan lova något tidsbestämt haha! ;)
 
 
Underbart att vara ledig så man inte behöver slänga i sig frukosten på morgonen.
Dock måste jag sätta igång med pluggandet nu.. buhu

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0