5 Seconds of Summer

Hellu!
Kom hem ifrån Stockholm igen i tisdags förmiddag, hade ett himla bra dygn där men det är skönt att vara på hemmaplan igen.
På måndag morgon tog jag halv 9 tåget ifrån Göteborg tillsammans med Sara som jag har matte med (hon fick min andra biljett då Tesen inte kunde :( ) och hennes två kompisar. Väl framme i Stockholm mötte vi upp Matilda och Anette och åkte direkt till NRJ studion för att hämta ut våra wristbands.
 
 
Det gick ganska fort då de flesta antagligen redan hämtat ut sina. Det var massa folk där då killarna var inne i studion för en liten intervju men vi bestämde oss för att åka vidare till Berns istället för att börja köa då vi ändå inte stod längst fram vid staketet. Vilket var ett ganska smart beslut för fatta vilket kaos det blev när killarna åkte därifrån och alla 100+ tjejer skulle vidare med lokaltrafik... Men vi hade sjuk tur för när vi skulle börja köa hör jag en tjej säga till nån kompis att killarna var påväg då aftonbladet vad där så vi sprang bort till en avspärrning och sekunder senare kommer killarna ut ur bilarna! Dock stod vi inte längst fram men jag var bara en arms längd ifrån Ashton nästan asdfghjkl.
 
 
Började köa sen och blev numer 245. Riktigt bra att vi hade nummer då man kunde lämna kön lite för att äta då så jag, Matilda och Anette gick första rundan och när jag står och väntar på min mat kommer en tjej som jag snackat med på twitter upp bakom mig så jag pratade med henne en stund, så himla go tjej!
Sen var det bara att vänta och vänta och vänta... snacka om att vädret vad bipolar för i ena sekunden var solen framme och i nästa snöade... intressant... haha!
 
 
Vid klockan sex var killarna på scenen och jag stod ganska långt fram men det blev sånt tryck så vi var tvugna att backa flera steg bakåt men det var nästan bättre för då såg jag jättebra. Lite synd att Ashton satt så lågt bara för jag såg knappt honom :(
MEN HAN HADE PÅ SIG MIN DESIGNADE TRÖJA FATTAR NI VILKEN TOTAL LYCKA ELLER?!
 
 
De framförde tre låtar acoustiskt, heartbreak girl, Beside you och She looks so perfect. Innan eventet fick vi även skriva ner frågor på lappar som Andreas skulle fråga killarna OCH DOM DROG UPP MIN FRÅGA FATTAR NI ELLER!?!?! Blev dock väldigt sadface över att på ALLA andra frågorna så letade dom reda på personen som frågade i publiken och vikade till henne förutom på mig.... ..... broke my heart. haha.
Men calum sa iaf "What a great question!" (frågan var: Name your favorite band by the first letter of your name) Michael sa My Chemical Romance, Calum sa Chris Brown, Ashton skojade och sa ABBA och Aviicii och Luke minns jag inte. Det var även tråkigt att dom inte uppmärksammade T-shirten heller med tanke på hur mycket ståhej det har legat bakom det, de enda jag hörde var att Ashton sa "What do you guys think about my shirt?!" dör.
 
Eventet var jättekort vilket var trist men när det var slut fick vi goodiebags (lägger upp bild på de en annan dag) och sen åkte vi hem till Matilda. Tog tåget ifrån Stockholm tidigt nästa morgon för att hinna till en viktig lektion som dom självklart hade flyttat... och haft precis innan jag kom till skolan. ouch.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0