High School 2014?

Hello!
Igår var jag somsagt på mitt första möte med Explorius.
Jag och mamma åkte in till Göteborg efter att jag slutade skolan och då var det lite mer än en timme kvar tills vi skulle träffas så vi gick till Telia för att lämna in min iPhone men tydligen så stod försäkringen på mammas så dom kunde inte göra något.. det hela slutade med att jag kom därifrån med en iPhone 5.. lite väl spontant men jaja, är supernöjd! (dock lite depp över att min samling av laddare och skal inte kommer kunna användas längre..)
När klockan var halv 7 gick vi mot caféet Le pain francais där vi skulle träffa Thea ifrån Explorius.
Höll på fram tills åtta men det hela var så himla avslappnat så tiden bara flög iväg. Vi pratade om hur det var när hon var utbytesstudent i usa, om mina förväntningar och hur det är där nere med regler och vardagen. Den sista halvtimmen fick inte mamma vara med och då ställde hon lite frågor till mig och sen var det en hel del frågor på engelska. Allt gick hur bra som helst och inom en vecka kommer jag få veta om jag har blivit antagen till deras High School utbytesprogram 14/15 så då är det bara att tacka ja eller nej så börjar min resa, eller avslutas... SÅ SPÄNNANDE!
 
 
tog tyvärr inga bilder igår så det blir en på my new love. goodnight.

Kommentarer
Postat av: Lisa

Hur mycket kostar det? :o

Svar: prgogramagvigten kan man hitta på de olika organisationernas hemsidor, alltså Explorius i mitt fall. Dock tillkommer det en hel del extra/dolda kostnader tyvärr som läkarundersökning + vaccinationer, flygskatt och försäkring :/
Jessica Skantze

2014-06-02 @ 12:59:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0