Halloween

Hello!
Har vert lite off i veckan men det var vart mycket nu det senaste och det är så skööönt att vi äntligen har lov!
Har inget inplanerat den kommande veckan men ska in till Göteborg någon dag eftersom 1D world öppnar imorn!
Sen ska jag och Tesen även försöka ses någon dag och så är det en del plugg som behöver göras, ska försöka få gjort allt jag har över på en dag så jag slipper tänka mer på det sen tänkte jag.
Under de senaste veckorna har vi förberett lite för skolans tradition sista skoldagen innan lovet som var idag. Jag, Julia, Linda, Gabi och Maria har nämligen gjort och målat masker i bilden som vi hade på oss idag!
Blev himla nöjd med min faktiskt och matchade med mina galaxy leggings! Var med andra ord inte utklädd till något speciellt.
 
 
jag, Julia och Maria ^^
ser ni hur brun jag är eller?! haha
 
 
Tesen utklädd till gangstaaa
 
 
Efter lunchen smet vi in på ettornas estetiska komunikation lektion där danstvåorna uppträdde och lite så. Avslutade med danceparty som höll på i nästan en timme, hur jäkla kul som helst verkligen! Efter de var det prisutdelning för bästa kostym och den tog Pelle hem som klädde ut sig till min gamla historialärare Martin, så jäkla skön hahaah! Men de fem hästarna och bananen i pyjamas vann även! Hängde med Tesen och hennes classmates en stund efter det innan jag åkte hem med pappa. En så himla bra dag alltså!
Älskar verkligen att de flesta på min skola (Estetjävlar ofc) verkligen går in för detta!
 
 
Hahaha grymmaste utklädnaden asså! Vi visste vilka det var men inte vem som var vem och dagens roligaste måste ha vart när jag såg dom gå på andra sidan vägen av skolan ifrån masalen ahahah!
 
 
Tesen och Axel, i min mask
 

Kommentarer
Postat av: Agnes Bjurek

Häftiga bilder! :D

2013-10-26 @ 10:10:03
URL: http://agnescecilias.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0