Favoritappar

Alla har vi väl våra favoritappar (om man har en smartphone då haha) så jag tänkte dela med mig av mina. De flesta använder jag dagligen men t.ex been finns inte så mycket att göra med men den är så himla smart! man kryssar i de länder man har varit i och så kan man se hur många procent av världen och de olika världsdelarna man har besökt. Nästa år kan jag även börja pricka i vilka stater i USA jag har besökt för det finns en enskiljd karta för det! 
 
 
Sen har vi de sociala medierna twitter, Tumblr, Instagram och WeHeartIt som jag använder varje dag. Är knappt inne på facebook längre eftersom det är så himla tråkigt och man blir så himla nedstämd typ haha.
Twitter - håller koll på mina favvokändisar och band som nästan uppdaterar lika mycket som mig haha, snackar med awesomeiga människor ifrån hela världen och håller mig uppdaterad om vad som händer.
Tumblr - himmelriket till underbara bilder, kan scrolla dashboarden i timmar och timmar utan att tröttna.
Instagram - inte lika kul som det var för ett år sen men ja.
WeHeartIt - bästa stället att hitta inspirerande och sjukt fina bilder om man vet vad man letar efter.
 
 
Sen har vi Classes... världens grymmastre app för den som har jobbiga scheman haha, perfekt helt enkelt. Man kan lägga in lektioner och skriva vilka salar man har det i, lägga in läxor och prov ämne för ämne, så himla smart. har använt den i över ett år, kostade 7 spänn och har nog aldrig varit så nöjd med en app. Sen under dagarna så räknar den hur många minuter det är kvar av lektionen och hur många minuter det var sen en annan slutade eller tills en ny börjar.
Spotify - tror inte jag behöver skriva så mycket om den men åker man buss 4 timmar varje dag så förstår ni nog varför jag älskar den, även om den kostar..
Tvdags - håll koll på allt som går på tvn, så himla bra verkligen!
Jelly Splash - enda spelet jag tycker är kul för tillfället... spelade allt som fanns när jag fick min första iPhone för typ 4 år sen men nu... not so fun, ett plus med denna är det gulliga ljudet... HAHA.
Sen har jag fler favoriter men de fick inte plats i en sån liten mapp.. hahaa. 
 
tipsa gärna om era favoritappar ocskå!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0